FLER NYHETER


INFORMATION Underhållsspolning i våra kommuner

Underhållsspolning Knislinge

Under onsdag och torsdag v.11 samt ev. början av v.12, så kommer det att genomföras underhållsspolning av avloppsledningsnätet på Elgatan i Knislinge. Arbetet ska normalt sett inte störa våra abonnenter. 

 

Underhållsspolning Osby

Under torsdag vecka 11, så kommer det att genomföras underhållsspolning av avloppsledningsnätet på Hindergatan samt Vinkelgatan i Osby. Arbetet ska normalt sett inte störa våra abonnenter. 

 

Underhållsspolning Killeberg
Under fredag vecka 11 och måndag vecka 12 så kommer det att genomföras underhållsspolning av avloppsledningsnätet på Källgatan, södra delen av Sven Månsagatan, södra delen av Brunnsgatan samt Hökönsvägen i Killeberg. Arbetet ska normalt sett inte störa våra abonnenter. 

 

Underhållsspolning Olofström
Under tisdag och onsdag vecka 12 så kommer det att genomföras underhållsspolning av avloppsledningsnätet längs RV15/Lönsbodavägen i höjd med Backgatan samt Bergs väg. Arbetet ska normalt sett inte störa våra abonnenter

 

Underhållsspolning Osby
Med start onsdag vecka 12 så kommer det att genomföras underhållsspolning av avloppsledningsnätet på Södra Portgatan (öster om rondell)/Strandstigen, Västra Storgatan, samt mindre del av Hässleholmsvägen (norr om Sjöåkersvägen i höjd med parkeringsplats vid Osbysjön). Arbetet kommer att pågå under 1-2 veckors tid. Arbetet ska normalt sett inte störa våra abonnenter.